KOCH

thumb_up 625 likes
rate_review 12 Recensioni
favorite 47 preferiti
vai Negrelli 16
39100 Bolzano, Italia
phone
Clicca per mostrare il telefono
Richiesta di informazioni

KOCH Company Information

Informazioni Generali

Prima i prodotti del territorio, poi tutte le
specialità italiane e internazionali, ma sempre
“frozen”. Fondata nel 1980 da Peter Gojer,
l’azienda bolzanina Koch si è specializzata
nella produzione di pasta e prodotti surgelati.
I surgelati, perché cosa c’é di più fresco e
naturale di un prodotto fatto e surgelato all’istate
senza aggiunta di additivi e conservanti.
I prodotti comprendono specialità tipiche
dell’Alto Adige, come, i canederli, gli spätzle
all’uovo e agli spinaci e gli schlutzkrapfen,
lunette di pane croccante di segale e lo
strudel di mele, accanto a specialità italiane
come lasagne, gnocchi, tortellini, pizze, sughi
e prodotti vegetariani.

Seit seiner Gründung durch Peter Gojer im Jahre
1980, hat sich das Bozner Unternehmen Koch
auf die Produktion von tiefgekühlten Teigwaren
und anderen Produkten spezialisiert. Lokale
Produkte stehen dabei nach wie vor an erster
Stelle, produziert werden aber auch internationale
Tiefkühlspezialit.ten. Die natürliche Frische
tiefgekühlter Produkte ohne Zugabe von Zusatzund
Konservierungsstoffen war ausschlaggebend
für die Entscheidung ebendiese zu produzieren.
Die Produktpalette reicht von typischen Südtiroler
Spezialitäten wie Knödel, Spinat- und Eierspätzle,
Apfelstrudel, Schlutzkrapfen und „Schüttelbrot“-
Schlutzer, hin zu italienischen Spezialitäten wie
Lasagneteig, Gnocchi, Tortellini, Pizza, Saucen und
vegetarischen Produkten.

Since it was founded by Peter Gojer in 1980, the
Koch company from Bozen has specialised in the
production of frozen dough and other products.
While the main emphasis is still on local products,
international frozen specialties are also produced
and marketed under the Koch brand.
Frozen products, because what could be fresher
and more natural than a product that is frozen
straight away, with no additives or preservatives?
Products range from typical South Tyrolean
specialties such as dumplings, spinach and
egg spätzle, apple strudel, Schlutzkrapfen
(pasta pockets) and pasta pockets made with
Schüttelbrot (local crispy bread), through to
Italian specialties such as lasagne sheets, gnocchi,
tortellini, pizza, sauces and vegetarian products.

vai Negrelli 16 Bolzano

Orari di apertura
Parcheggio
L'azienda ha un parcheggio.
Numero di telefono
+390444359483
Linki
Account Social
Parole chiave
alimentari

KOCH Reviews & Ratings

How do you rate this company?

Are you the owner of this company? If so, do not lose the opportunity to update your company's profile, add products, offers and higher position in search engines.

Una pagina simile per la tua azienda? Make sure everyone can find you and your offer. Create your dedicated company page on Yoys - it's simply and easy!
Aggiungi la tua azienda