KOCH
39100 Bolzano, Italia
KOCH Company Information
Informazioni Generali
Prima i prodotti del territorio, poi tutte le
specialità italiane e internazionali, ma sempre
“frozen”. Fondata nel 1980 da Peter Gojer,
l’azienda bolzanina Koch si è specializzata
nella produzione di pasta e prodotti surgelati.
I surgelati, perché cosa c’é di più fresco e
naturale di un prodotto fatto e surgelato all’istate
senza aggiunta di additivi e conservanti.
I prodotti comprendono specialità tipiche
dell’Alto Adige, come, i canederli, gli spätzle
all’uovo e agli spinaci e gli schlutzkrapfen,
lunette di pane croccante di segale e lo
strudel di mele, accanto a specialità italiane
come lasagne, gnocchi, tortellini, pizze, sughi
e prodotti vegetariani.
Seit seiner Gründung durch Peter Gojer im Jahre
1980, hat sich das Bozner Unternehmen Koch
auf die Produktion von tiefgekühlten Teigwaren
und anderen Produkten spezialisiert. Lokale
Produkte stehen dabei nach wie vor an erster
Stelle, produziert werden aber auch internationale
Tiefkühlspezialit.ten. Die natürliche Frische
tiefgekühlter Produkte ohne Zugabe von Zusatzund
Konservierungsstoffen war ausschlaggebend
für die Entscheidung ebendiese zu produzieren.
Die Produktpalette reicht von typischen Südtiroler
Spezialitäten wie Knödel, Spinat- und Eierspätzle,
Apfelstrudel, Schlutzkrapfen und „Schüttelbrot“-
Schlutzer, hin zu italienischen Spezialitäten wie
Lasagneteig, Gnocchi, Tortellini, Pizza, Saucen und
vegetarischen Produkten.
Since it was founded by Peter Gojer in 1980, the
Koch company from Bozen has specialised in the
production of frozen dough and other products.
While the main emphasis is still on local products,
international frozen specialties are also produced
and marketed under the Koch brand.
Frozen products, because what could be fresher
and more natural than a product that is frozen
straight away, with no additives or preservatives?
Products range from typical South Tyrolean
specialties such as dumplings, spinach and
egg spätzle, apple strudel, Schlutzkrapfen
(pasta pockets) and pasta pockets made with
Schüttelbrot (local crispy bread), through to
Italian specialties such as lasagne sheets, gnocchi,
tortellini, pizza, sauces and vegetarian products.
vai Negrelli 16 Bolzano
- Orari di apertura
- Parcheggio
- L'azienda ha un parcheggio.
- Numero di telefono
- +390444359483
- Linki
- Account Social
- Parole chiave
- alimentari
KOCH Reviews & Ratings
How do you rate this company?
Are you the owner of this company? If so, do not lose the opportunity to update your company's profile, add products, offers and higher position in search engines.